Brandblusser keuren

Laat uw brandblusser keuren

Het is voor bedrijven wettelijk verplicht om jaarlijks de brandblusser te laten keuren. Dit om alles na te lopen en te kijken of het naar behoren functioneert. De veiligheid staat altijd op een en om dat te waarborgen is het van cruciaal belang dat alle preventiemiddelen optimaal functioneren en daartoe in staat zijn. Dat geldt voor sprinklers, EHBO-materiaal, veiligheidslichten en nog veel meer. Ook de brandblusser keuren is hierin een primair onderdeel, wat de Brandblussercentrale graag voor u uitvoert.

Gezien het een wettelijke verplichting is om jaarlijks een controle uit te laten voeren, kan u ons inschakelen voor het totale pakket. Wij lopen alle brandblussers na, en dan elke variant. Van poederblussers tot brandblussers met schuim. Maar ook kijken we uiteraard naar de meer complexe systemen, zoals de grotere blusapparaten en brandslanghaspels, want ook die moeten te allen tijde werken.

 

Professioneel onderhoud

De brandblusser laten keuren door ons voeren wij uit in de breedste zin van het woord. Wij lopen alles na, controleren op een deskundige wijze en indien er wat vervangen moet worden, dan regelen we dat gelijk. U kunt rekenen op professionele en gediplomeerde monteurs die precies weten wat er moet gebeuren en dat is van toepassing op brandblussystemen van alle merken.

Ongeacht of wij alle materialen geleverd hebben, u kunt ons inschakelen voor de brandblusser keuren en wij verzorgen dan het complete plaatje. Dit wil zeggen dat u bij een jaarlijkse keuring uit kunt gaan van een gedegen en professionele aanpak, waarbij wij dit onderdeel voor onze rekening nemen. U heeft dus nergens omkijken naar, maar u voldoet wel aan de wettelijk gestelde eisen.

 

Schakel ons in

Is het tijd om de brandblussers te keuren? Moet alles nagelopen worden? Zijn er zaken die aan onderhoud of vernieuwing toe zijn? Wij staan voor u klaar. U kunt altijd even contact met ons opnemen om door te spreken wat nodig is en wat u wenst. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden uit te voeren.

Onze brandblusser keuringsdienst is landelijk, dus u kunt altijd bij ons terecht. Wist u trouwens dat u kunt besparen met de Brandblussercentrale? Hoe meer brandblusser keuringen wij in uw pand of bedrijf moeten uitvoeren, hoe goedkoper het wordt. Vraag absoluut naar de voorwaarden en als uw huidige onderhoudscontract u niet bevalt, dan weten wij zeker dat we een passende én betere oplossing kunnen bieden.

Wij zijn uw partner bij de brandblusser keuren en dat in elk opzicht. U neemt met ons een goede partner in de arm die dit in z’n geheel voor u zal verzorgen. Maak een afspraak of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact met ons op